The forum for birders in Brussels and surroundings. A space for sharing observations, discussions and events relative to birds in Brussels
 
HomeHome  GalleryGallery  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 Wedstrijd ‘1001 ideeën – Red de biodiversiteit’

Go down 
AuthorMessage
Martine Wauters

Martine Wauters

Nombre de messages : 708
Age : 54
Location : 1090 Brussels (Jette)
Date d'inscription : 2009-01-07

Wedstrijd ‘1001 ideeën – Red de biodiversiteit’ Empty
PostSubject: Wedstrijd ‘1001 ideeën – Red de biodiversiteit’   Wedstrijd ‘1001 ideeën – Red de biodiversiteit’ EmptyTue 29 Sep - 18:38

Onze manier van leven en consumeren heeft een enorme impact op de biodiversiteit overal ter wereld.
Het Museum voor Natuurwetenschappen daagt daarom iedereen uit originele ideeën te bedenken om de biodiversiteit te beschermen. Insturen kan tot en met 10 april 2016. De beste worden gepubliceerd en er zijn leuke prijzen te winnen: een ecologische smartphone, een fiets van bamboe, een dagje op het oceanographisch onderzoeksschip RV Belgica … Help dit mooie burgerinitiatief te verspreiden!

Kent u ons boekje 366 tips voor de biodiversiteit, dat al 366 ideeën bevat (download of bestel gratis)? Het Museum voor Natuurwetenschappen heeft nu de wedstrijd ‘1001 ideeën – Red de biodiversiteit’ op poten gezet om er meer te verzamelen!

De deelnemers kunnen ons hun originele ideeën om de biodiversiteit te beschermen, via het online formulier, voor 10 april 2016, sturen met een duidelijke uitleg van hun nut. Ze maken er zeker een mooie presentatie van in de vorm van een tekening, een stripverhaal, filmpje, foto, collage of kunstwerk …

De wedstrijd staat open voor alle leeftijden, alleen of in groep: er zijn daarom ook prijzen voor groepen en voor individuen. U vindt de lijst op de wedstrijdpagina.

Help ons de wedstrijd te verspreiden:
- Deel de link van onze wedstrijd (www.ikgeeflevenaanmijnplaneet.be/nl/wedstrijd_693.aspx) met uw contacten en met uw volgers op sociale media. Zo kan u onze FB-pagina "Ik geef leven aan mijn planeet" leuk vinden en er de aankondiging van de wedstrijd delen.
- Tweet "Help de #biodiversiteit te redden met de #wedstrijd 1001 ideeën! Superprijzen te winnen bit.ly/1LtiD8C #1001biodiv"
- Print de aankondiging van de wedstrijd (zie bijlage) en hang ze in scholen, bibliotheken, verenigingen, tuincentra …
- Bestel onze stickers en A2-posters via biodiversiteit@natuurwetenschappen.be.
Back to top Go down
http://martinew.canalblog.com
 
Wedstrijd ‘1001 ideeën – Red de biodiversiteit’
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» News : U-BOAT Italo Fontana Classico 1001
» 1001 trucs et astuces...
» 1001 MONTRES, le livre
» OMEGA Constellation Cal. 1001
» [Maison en carton] House TK1001 de Daaak

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Brussels birding :: Evénements- evenementen -events-
Jump to: